Dermal Anchor Piercing

Versier je lichaam, oftewel doe gewoon wat je leuk vindt ! deel 2
Henna
Permanente Make-up of Micropigmentation
Je gebit versieren
Nieuws en Wetgeving over Piercings en Tattoos
Christen ( willen ) zijn en Piercings dan?..
Versier je lichaam met Piercings
Dermal Anchor Piercing
Scalpelling en Stretching
Pocketing
Contact

logowebsite.jpg

Bell’s Tattoo & Piercingshop
Markerkant 1206-03
1314 AK Almere
036 5300044
06-54262028

E-mail: bellstattoo@gmail.com

 

Voor het eerst in zeer lange tijd is er weer een nieuwe ontwikkeling op piercing gebied, de Dermal Anchor Piercing (ook wel microdermal genoemd)Een Dermal anchor piercing is een mini implantaat. Het klein titanium plaatje wordt onder je huid geplaatst .

1374159936gf6f.jpg

Het enige gedeelte wat in het zicht blijft is een mooi swarovski steentje ( kleur naar eigen keuze), of een klein plaatje, puntje, sterretje enz. Het is met een dermal anchors piercing mogelijk om plaatsen te versieren waar een standaard piercing moeilijker is in verband met uitgroei. Zie de foto's voor voorbeelden en mogelijk heden. Ook in een combinatie met je tattoo is een dermal anchor piercing uiterst geschikt. Denk eens bijvoorbeeld in het midden van een zonnetje, aan bloemknopjes, of wat zeg je van het flonkerende midden van een sterretje. Wil je echt iets aparts of iets unieks, dan is een Dermal anchor piercing echt iets voor jouw.

1374161275hky.jpg

452794756blbe.jpg

Wij zijn een tattoo & piercingshop in Almere en we hebben ook een shop in Bussum. we zijn 18 jaar geleden begonnen in Haarlem. Wij hebben een hele grote collectie tattoo voorbeelden maar werken ook heel veel freehand. Natuurlijk kan je ook je eigen voorbeeld meenemen. We hebben een hele grote keuze aan zeer betaalbare piercingsieraden. Een piercing laten plaatsen kost E 40,-

Wij plaatsen ook Dermal Anchor piercings.

1371438926nsph.jpg

Bron:
 
29 januari 2007
 
 
Copyright © 2001-2007 Bells Tattoo All rights Reserved.

 
Bella en Cynthia bedankt voor het gebruik maken van jullie artikel

Deze website is hoognodig aan een opknapbeurt toe ( afbeeldingen weg e.d. ) Ik doe mijn uiterste best, om binnen afzienbare tijd de site weer op orde te krijgen.

Footer:

 

Wil je naar site nummer 1, klik dan op onderstaande foto. Hier vind je alles over lichaamsversieringen van Oervolkeren in de hele wereld, Make-up, PoŽzie enzovoort, kortom Lichaamsversieringen die eigenlijk binnen een paar tellen te verwijderen zijn.

 

mursihttpcestovanikamdatacomimgfotkyvelke2398vjpgw180h270.jpg

Wil je naar site nummer 2, klik dan op onderstaande foto. Hier vind je alles over Piercings, Micro-pigmentation enzovoort, kortom lichaamsversieringen die in afzienbare tijd verwijderen of  te verwijderen zijn. Let op: daar ben je nu!

freakylove20smalljpgw180h135.jpg

Wil je naar site nummer 3, klik dan op onderstaande foto. Hier vind je alles over Tattoos, Scarification, kortom lichaamsversieringen voor het leven.

7jpgw180h270.jpg