Permanente Make-up of Micropigmentation

Versier je lichaam, oftewel doe gewoon wat je leuk vindt ! deel 2
Henna
Permanente Make-up of Micropigmentation
Je gebit versieren
Nieuws en Wetgeving over Piercings en Tattoos
Christen ( willen ) zijn en Piercings dan?..
Versier je lichaam met Piercings
Dermal Anchor Piercing
Scalpelling en Stretching
Pocketing
Contact

Een andere stap in de wereld van de  make up kan zijn "permanente" make up in plaats van  paintbrush. Je kunt make up vervangen door een make up vorm die wat weg heeft van tatoeage.Men noemt deze vorm ook wel: Micropigmentation.
Het is niet echt permanent, maar tijdelijk.
Mocht je het willen, dan kan make up  echt perment worden aangebracht, middels tatoeage.
 
Bij permanent make-up worden eyeliners, lipliners of wenkbrauwen aangebracht welke drie tot vijf jaar blijven zitten. Tijdens sporten, wanneer u op vakantie uit zee of zwembad komt, als u 's morgens uit bed stapt. Uw permanent make-up blijft altijd op z’n plaats en loopt niet meer uit.

corsimicro2.jpg

corsimicro1.jpg

Bij permanent make-up wordt door middel van een ultradunne naald die razendsnel op en neer gaat een speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid gebracht. U kunt permanent make-up laten aanbrengen voor wenkbrauwen, eyeliners en lippen.

foto's : http://www.imaxinternational.com/en/basic_eng.html?val=

Het aanbrengen van permanent make-up is niet geheel pijnloos, maar wordt over het algemeen niet als echt pijnlijk ervaren. Dankzij de nieuwste verdovingsmethoden met crèmes en vloeistoffen kan het pijngevoel tot een minimum beperkt worden zonder dat er een verdovingsspuit aan te pas hoeft te komen.

Permanent make-up zal in de loop der tijd wel vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van Ultra Violet licht. Over het algemeen blijft permanent make-up drie tot vijf jaar zitten. Dit is echter volkomen afhankelijk van persoon tot persoon. Er zijn zelfs personen bekend die permanent make-up hebben laten aanbrengen en daar meer dan tien jaar plezier van hebben gehad.

Met een flinterdunne naald wordt pigmentkleur vlak Onder het huidoppervlak aangebracht. Anders dan bij tatoeage gaat het hier om implantatie in het bovenste laagje van de huid. Ook worden er geen inktstoffen gebruikt voor het inzetten van de kleur, maar natuurlijke en veilige kleurstoffen (deze bevatten geen schadelijke stoffen).

http://www.saunadrome.nl/beauty_farm/permanent_make-up

http://www.menandwomenscare.nl/content.php?action=categorie_tonen&id=164

Nog even samengevat:
 

Permanente make-up wordt gebruikt om bijvoorbeeld wenkbrauwen te verfraaien. Alles wat normaal met een potloodje wordt toegevoegd, kan met permanente make-up voor een periode van 1 tot 4 jaar in de huid worden gebracht. Andere mogelijkheden van permanente make-up zijn: eyeliners, lipliners, fulllips, rouge, littekens verfraaien (witte littekens pigmenteren in huidtinten, ook bij onder andere vitiligo), een tepel en tepelhof creëren na bijvoorbeeld een behandeling voor borstkanker.

Permanente make-up wordt in Nederland sinds ongeveer 1988 toegepast. Al veel langer wordt het toegepast in Korea en daarna Amerika. Een van de eerste boeken over PMU is van Lin Su Lin (± 1978).

Verschil met tatoeëren:

Permanente make-up lijkt op tatoeëren. Een tatoeage wordt echter in het onderhuidsbindweefsel geplaatst, dit is echt permanent. Permanente make-up wordt in de lederhuid geplaatst. Deze pigmentatie is hierdoor eigenlijk niet echt permanent. Door onder andere ultraviolet licht en door het natuurlijke vernieuwen van de huid door schuren/wrijving, zal de pigmentatie na 1 tot 4 jaar vervagen.

Bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Permanente_make-up

 

Deze website is hoognodig aan een opknapbeurt toe ( afbeeldingen weg e.d. ) Ik doe mijn uiterste best, om binnen afzienbare tijd de site weer op orde te krijgen.

Footer:

 

Wil je naar site nummer 1, klik dan op onderstaande foto. Hier vind je alles over lichaamsversieringen van Oervolkeren in de hele wereld, Make-up, Poëzie enzovoort, kortom Lichaamsversieringen die eigenlijk binnen een paar tellen te verwijderen zijn.

 

mursihttpcestovanikamdatacomimgfotkyvelke2398vjpgw180h270.jpg

Wil je naar site nummer 2, klik dan op onderstaande foto. Hier vind je alles over Piercings, Micro-pigmentation enzovoort, kortom lichaamsversieringen die in afzienbare tijd verwijderen of  te verwijderen zijn. Let op: daar ben je nu!

freakylove20smalljpgw180h135.jpg

Wil je naar site nummer 3, klik dan op onderstaande foto. Hier vind je alles over Tattoos, Scarification, kortom lichaamsversieringen voor het leven.

7jpgw180h270.jpg